Në shërbim të pacientëve nga Shqipëria

Ekipi ynë ofron çdo ndihmë për t'u marrë me problemin tuaj. Është një partner special RAFAEL GRINIOTIS (Tel. +306944435581) i cili ka njohuri të shkëlqyera të procedurave të nevojshme si për lëvizjen tuaj nga SHQIPËRIa në Selanik ashtu edhe për pranimin tuaj në klinikën AGIOS LOUKA në Selanik. I njëjti person do t'ju ndihmojë me çdo gjë që ju nevojitet gjatë qëndrimit në klinikë.Ne gjithashtu mund të komunikojmë, nëse dëshironi, në Αnglisht dhe Ιtalisht
Γενικός Χειρουργός Μηλιωρίδης Θεόδωρος Θεσσαλονίκη

Dr. MILIORIDIS THEODOROS

Kirurg i Përgjithshëm – Specialist i Kirurgjisë Laparoskopike

Dr. Milioridis mori dipomën e mjekësisë në fakultetin e mjekësisë të Universitetit të Milanos me notën "shumë mirë" ku mori titullin Doktor i Kirurgjisë (Dr). Specializoi Kirurgjinë e Përgjithshme dhe Onkologjinë Kirurgjike në Spitalin Universitar AHEPA të Selanikut në Klinikën e Parë Kirurgjike. Është specializuar në Kirurgjinë Laparoskopike të avancuar në Strasburg, në kuadër të programit europian IRCAD, në kuadër të të njëjtit program është trajnuar për kirurgjinë robotike dhe në veçanti sistemin robotik DAVINCI. Ai është kirurg bashkëpunëtor i Klinikës së Përgjithshme të Agios Loukas në Selanik, si dhe klinikave të tjera të mëdha në Selanik.

Kolektomia laparoskopike

Kolektomia laparoskopike është tashmë alternativa e parë dhe më e mirë për trajtimin e kancerit të zorrës së trashë, si dhe sëmundjeve beninje të organit si divertikuloza, e preferuar nga kirurgët me përvojë në kirurgjinë e zorrës së trashë.

Heqja kirurgjikale e një pjese të zorrës së trashë njihet si kolektomi. Dy entitete kryesore patologjike, të lidhura me zorrën e trashë, janë objekt i aplikimit të tij: kanceri i zorrës së trashë dhe sëmundja divertikulare.

Kolektomia laparoskopike i ofron pacientit rezultate më të mira të menjëhershme postoperative, krahasuar me kolektominë klasike "të hapur", pa qenë inferiore ndaj "e hapur", për nga rezultati onkologjik dhe mbijetesa (në rastet e kancerit të zorrëve).

Të dyja diagnostikohen me kolonoskopi, e cila zakonisht kryhet për të hetuar dhimbjet e pashpjegueshme të barkut, ndryshimet në zakonet e zorrëve ose praninë e gjakut në jashtëqitje.

 

Cilat janë avantazhet e kolektomisë laparoskopike?

Plaga më e vogël kirurgjikale

Mjeku operon me "përpikëri të mikroskopit" pasi fusha kirurgjikale zmadhohet dhe shikohet në një ekran me definicion të lartë Shkalla më e ulët e ngjitjeve intra-abdominale Mungesa e komplikimeve postoperative si hernie, perforim ose prishje e plages kirurgjikale Më pak komplikime kardiorespiratore, në mënyrë që pacientët me gjendje të rënduar shëndetësore të mund të operohen Humbja më e vogël e gjakut Funksionim më të shpejtë të zorrëve Dhimbja më e vogël pas operacionit Rezultati më i mirë estetikisht Kohëzgjatja më e shkurtër e qëndrimit në spital Kthimi më i shkurtër në aktivitetet e përditshme Rikthim më i shpejtë në një dietë ushqimore të ngurtë Nëse është e nevojshme, pacientët mund të fillojnë kimioterapinë më herët sesa me kirurgjinë klasike

Ndërhyrjet më të shpeshta

Χολολιθίαση

Kolelitiaza

 

Βουβωνοκήλη

Hernia inguinale

 

Διαφραγματοκήλη

Hernia hiatale

 

Σκωληκοειδίτιδα

Apendiciti

 
 

Αιμορροϊδες

Hemorroide

 

Ραγάδα Πρωκτού

Çarje anale

 

Κύστη Κόκκυγος

Kist i fshikëzës së tëmthit

 

Περιεδρικό Συρίγγιο

Fistula periferike

 

Shërbimet

Γενική Χειρουργική
Γενική Χειρουργική Icon

Kirurgji e përgjithshme

 
Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Λαπαροσκοπική Χειρουργική Icon

Laparoskopike Kirurgjia

 
Ογκολογία
Ογκολογία Icon

Onkologjia

Μικροεπεμβάσεις
Μικροεπεμβάσεις Icon

Operacione të vogla