χειρουργός στη θεσσαλονίκηΟ Dr Μηλιωρίδης Θεόδωρος, είναι χειρουργός στην Θεσσαλονίκη και είναι ειδικός στην γενική και στην λαπαροσκοπική χειρουργική με 25 χρόνια χειρουργικής εμπειρίας.
Ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή χειρουργική και ογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη όπου και εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική αλλά και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, στο IRCAD (Ευρωπαϊκό κέντρο για την προχωρημένη λαπαροσκοπική χειρουργική) στο Στρασβούργο.
Είναι συνεργάτης και χειρουργός της κλινικής του Αγίου Λουκά στην Θεσσαλονίκη αλλά και άλλων μεγάλων κλινικών της πόλης. Το ιατρείο του χειρουργού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Φωκά 4.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε απορία σας, κάνοντας μια ενημερωτική ή διαγνωστική επίσκεψη, ή καλώντας στα τηλέφωνα: Κινητό 6944122691 Τηλ. Ιατρείου 2310380039.

Ιατρικά Νέα

Ο Dr Θεόδωρος Μηλιωρίδης σας ενημερώνει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της χειρουργικής ,στην Ελλαδα αλλά και διεθνώς.

Ιατρικά Νέα

Μείνετε ενημερωμένοι.

θεραπεία αιμορροίδων με laser

Laser στην θεραπεία των αιμορροίδων καινούργιες τεχνικές

Η χρήση του laser στην ανώδυνη θεραπεία…
Επέμβαση κύστης κόκκυγος με lase
Πλέγμα για επεμβάσεις λαπαροσκοπικής χειρουργικής Parietex Progrip Laparoscopic
3D (Τρισδιάστατη) Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Οθόνη τριών διαστάσεων (3D)
λαπαροσκοπικη γαστρική πτύχωση

Γαστρική Πτύχωση

Η γαστρική πτύχωση είναι μια τεχνική απώλειας βάρους που μειώνει το μέγεθος του στομάχου περίπου κατά 70% και έχει πολύ καλά αποτελέσματα .


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/miliorid/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/miliorid/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110